3 Mart 2012 Cumartesi

SENİNDİR

Heyben acıyla dolar da; Nefes alamazsan, Gel! Huzur bulacağın kıyılarım senindir. Umutların solar kurur da; su bulamazsan, Beraber sulayalım, gözyaşlarım senindir. ... ... Yalnızlık hep koynunda, bir türlü atamazsan Anahtar her zamanki yerde; evim senindir. Derin Bir düşe düşersen; bir el bulamazsan, Yanındayım ben! Tut elimi; elim senindir. Siyah beyaz olurda hayat; renk katamazsan, Gök kuşağın olurum. Tüm Renklerim senindir. Aylar hep Eylül olur; nisanı bulamazsan, Tarlam dolu dolu! Kır çiçeklerim senindir. Rahatlamak isteyip kimseye kızamazsan, Kopar yırt! Sararmış şiir notlarım senindir. Fırtınaya tutulur; bir liman bulamazsan, Demir at sineme bitanem! Koylarım senindir. Kanadın kırılırda; maviye uçamazsan, Ne güne duruyor al! Kanatlarım senindir. Çaresiz çilelere; bir umut bulamazsan, Kendime etmediğim; dualarım senindir. Ey CAN Yanım senindir Yarım senindir, Canım senindiR

2 Mart 2012 Cuma

SEVGİ

. SEVGİ, bazan gülücük, bazan gözyaşıydı.. SEVGİ; bir çocuğun masumiyetiydi.. Aydınlıkta karanlıkları yaşamaktı SEVGİ. ... Bazan, samanlıkta iğne aramak, Bazan da burnunun ucundakini görememekti SEVGİi.. SEVGİ; yazın üşümek, kış'ta da cayır cayır yanmaktı.. SEVGİ elma şekeriydi bazan, bazan da acıların acısıydı... SEVGİ; beklemek, sabrektmekti SEVGİ.. Gözyaşından bile umut etmekti SEVGİ.. Ağlıyormusun diye sorulduğunda, "Hayır, gözüme toz kaçtı" diyebilmekti SEVGİ. Yalnızlıkları gizlemekti SEVGİ bazan, Bazan da kalabalıklar içinde yalnız kalmaktı... SEVGİ; yağmurda ıslanmamaktı belki, Belki de; hani olurya, YA SEVERSE'ydi.. En zor zamanlarda iyiyim diyebilmekti SEVGİ. SEVGİ; sevgilisi 10 dakika geç mesaj attı diye kızanlara inat, Aylarca belki de yıllarca bir "NASILSIN " mesajı beklemekti .. SEVGİ; geceleri yastıklara sarılıp dertleşmekti.. Uykusuz geçen gecelerdi SEVGİ... Buğulu camlara "SENİ SEVİYORUM" yazamaktı SEVGİ, Hani olur da hisseder diye... SEVGİ; bazan gül kadar güzel koksa da, bazan da ısırgan kadar yakıcıydı SEVGİ; radyo da çalan bir müziğe eşlik etmek, Kalem, kağıtla yoldaş olmaktı... Hayal'di SEVGİ, Hayat'tı. Nefes aldığını unutmaktı... Umuttu ya SEVGİ.. Ayrı ayrı yerlerde birbirine sarılıp UYUMAK'tı.. Aslında SEVGİ; ACI, TATLI herşeydi.. ANLAYABİLENE, YAŞAYABİLENE.

ÖZLEMEK

SEVGİ,yanında olanı sevmek değil uzakta olanı yanında hissetmektir. Uzaklıklar sevenler için önemsizdir ÇÜNKÜ gerçek sevgiyi anlatan tek duygu ÖZLEMEKTİR

ÖYLE BİR SEVGİ

hani bir şarkı duyarsın,hani için geçer biraz, karamsarlaşırsın, hüzünlenirsin biran ağlamak gelir içinden, ağlayamazsın bir türlü, benimkisi böyle bir sevgi amaçsız çaresiz sonsuz
Tüm cihan Yedi düvel Kırk sekiz afet Önüme engel dizilse Bekleyenim sen olsan Engel kim olabilir bana Bu aşk yolunda Seven sen olsan Sevilen ben.
ღ Bir kadına ne verirseniz verin, onu daha da büyük hale getirir. ღ Ona bir ev verirsiniz, size bir yuva verir; ღ Ona sebze verirsiniz, size yemek verir. ღ Ona bir gülücük verirsiniz, size kalbini verir. ღ Ona bir şarkı söylerseniz, size konser verir. ღ Kendisine verileni, çarpıp çoğaltarak geri verir.

SEVECEKSİN

Sen benim kara ömrüme vuran Suyumu harelendiren sevincimdin. Onu sevebileceğinin en yücesiyle sevdin. Titreme daha fazla kalbim! Bağışla kendini artık onu da bırak gitsin. . O senin en ezel gününden kaderin. Sen onu nasılsa bin kere daha seveceksin.
Aşk diyorum şerhini siz yapın. Kalbinizde aşk adına manayı siz arayın. Arayanlar bulamaz ,bulanlar arayanlardır sırrının Esrarının ilmeğine bakarak nakışını çıkarın.